Uitgebreid machinepark

Uitgebreid machinepark

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Korte levertijden

Korte levertijden

Offerte aanvragen bij Post Metaalbewerking B.V.

Post Metaalbewerking B.V. is de toeleverancier van lasersnijwerk, halffabricaten en eindproducten van staal, RVS en aluminium. Met ons uitgebreide en up-to-date machinepark vervaardigen we enkele stuks, series plaatwerk en licht constructiewerk.

De benodigde metaalbewerkingen lopen naadloos in elkaar over en dit zorgt voor korte levertijden en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u vooraf een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Is er een (werk)tekening beschikbaar? Deze kan eenvoudig als bijlage meegestuurd worden. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie van ons op uw aanvraag.

 

Post Metaalbewerking_Offerte_JORD20180125-058


Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft. Graag vernemen wij of u toestemming geeft voor het gebruik van uw persoonsgegevens voor dit doel. Uiteraard kunt u uw toestemming te allen tijde weer intrekken.

Ja, ik ga akkoord met verwerking van mijn persoonsgegevens zoals is omschreven in onze privacyverklaring.

error: Content is protected !!